Δευτέρα, 18 Απρ 2016 07:02

Σεμινάρια NOCN για εξεταστές προφορικών

Πρόσκληση εξεταστών προφορικών στα σεμινάρια  NOCN -Άνοιξη  2016

 

Η Ομοσπονδία PALSO   διοργανώνει training εξεταστών προφορικών για τις εξετάσεις NOCN.

 

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι τα σεμινάρια στα οποία μπορούν να συμμετέχουν  οι εξεταστές από τη Φθιώτιδα,  Φωκίδα και Ευρυτανία είναι:

 

1.         Εκπαιδευτής:  Karen Lee        Οργανωτής:   Ομοσπονδία      Πόλη:   Αθήνα Τόπος:   Γραφεία Ομοσπονδίας Palso, Λυκαβηττού 2 Αθήνα  Ημερομηνία:   Κυριακή 24/04/2016, ώρα 11:00-14:00, Δηλώσεις συμμετοχής:   Ανδρονίκη Τσίρου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

2.         Εκπαιδευτής:  Sylvia Kar        Οργανωτής:   Σύλλογος Λάρισας Πόλη:          Λάρισα, Τόπος:   Επιμελητήριο Λάρισας, Παπακυριαζή 44      Ημερομηνία:   Κυριακή 8/5/2016, ώρα 12:00-15:00  Δηλώσεις συμμετοχής:   Βαρβάρα Παλαμά, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή   (γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες).   Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι υποχρεωτική για όσους δεν έχουν ποτέ εκπαιδευτεί για το NOCN ώστε να μπορούν να ορισθούν εξεταστές.  Όμως συστήνεται  να το παρακολουθήσουν όλοι (και οι ήδη εκπαιδευμένοι) καθώς θα προτιμηθούν έναντι των άλλων, χωρίς αυτό να σημαίνει πως απορρίπτονται  όσοι εκπαιδευμένοι  δεν το παρακολουθήσουν αυτή τη φορά.

Οι εξεταστές τυπώνουν μόνοι τους το υλικό του σεμιναρίου από το link που θα τους στείλει η Ομοσπονδία.  Για να στείλει η Ομοσπονδία αυτό το link, θα πρέπει ο κάθε ενδιαφερόμενος να στείλει email με θέμα: «παρακαλώ να μου αποστείλετε το υλικό του σεμιναρίου NOCN Άνοιξης 2016»  στο atsirou@palso.gr (Ανδρονίκη Τσίρου) σημειώνοντας και τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, τόπος διαμονής, σταθερό τηλ., κινητό τηλ, πόλη που θα παρακολουθήσουν σεμινάριο) .

 

Οι συμμετέχοντες που έχουν προσκομίσει  τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε παλαιότερη εκπαίδευσή τους ή κατά τη δήλωση διαθεσιμότητας στο σύλλογό δεν έχουν υποχρέωση να τα υποβάλουν ξανά.

 

Οι συμμετέχοντες οι οποίοι εκπαιδεύονται για πρώτη φορά ή δεν έχουν κάνει αίτηση στο Σύλλογο θα  πρέπει να προσκομίσουν στο σεμινάριο και συμπληρωμένες:   την αίτηση εξεταστών Nocn (ανάκτηση εδώ)  και την ESOL International Interlocutor Application Form  (ανάκτηση εδώ)  καθώς και όλα όσα ζητάνε οι αιτήσεις αυτές, δηλαδή: 

 

1.         COPIES OF ENGLISH LANGUAGE QUALIFICATION CERTIFICATES   

2.         COPY OF ENGLISH LANGUAGE TEACHING LICENSE

3.         EMPLOYER’S CERTIFICATION for at least three school years’ teaching experience in all exam levels (B1, B2, C1, C2) & very good English articulation and pronunciation  

4.        A PASSPORT SIZED PHOTOGRAPH


   

Επικοινωνια

Κολοκοτρώνη 4 Λαμία 35 100
Τηλέφωνο:  22310-34278
Fax:  22310-34789
e-mai:  palsolam@otenet.gr