Τετάρτη, 23 Νοε 2016 14:40

Γιατί επιλέγουμε τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών PALSO

Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας βασίζεται στην αρχή της επικοινωνίας και η οργανωμένη τάξη ικανοποιεί αυτή την απαίτηση.  Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών διδάσκεται μια πλήρης σειρά μαθημάτων που βασίζεται σε ετήσιο προγραμματισμό της διδακτέας ύλης, με επιλογή ολοκληρωμένων σειρών βιβλίων και με παράλληλη χρήση σύγχρονων μέσων διδασκαλίας.  Οι μαθητές μέσα στην τάξη συγκρίνουν τον εαυτό τους ανταγωνίζονται, συνεργάζονται και δημιουργούν σαν ομάδα. 

Το να μάθεις να διαβάζεις, να γράφεις και να μιλάς μια γλώσσα απαιτεί προσπάθεια και επιμονή.  Έχοντας ένα πρόγραμμα να ακολουθείς με άλλους συνομήλικους στην τάξη σε ενθαρρύνει να συνεχίσεις και να μην παρατήσεις την προσπάθεια στην πορεία.

Όλοι οι ιδιοκτήτες των Κέντρων Ξένων Γλωσσών είναι ενεργοί εκπαιδευτικοί που παίρνουν σοβαρά τη δουλειά τους και επενδύουν στις υπηρεσίες ιδιωτικής εκπαίδευσης.  Οι διδάσκοντες στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών είναι πιστοποιημένοι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν σε προγράμματα επιμόρφωσης και τακτικής αξιολόγησης.  Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών μέλη της PALSO είναι νόμιμοι φορείς που ελέγχονται από το κράτος (ΕΟΠΠΕΠ)  καταβάλουν φόρους, ασφαλιστικές εισφορές, απασχολούν προσωπικό και λειτουργούν σε απόλυτη νομιμότητα.

Επιλέξτε λοιπόν πιστοποιημένα Κέντρα Ξένων Γλωσσών γιατί η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας απαιτεί ευθύνη, γνώσεις, επαγγελματισμό και πρόγραμμα.

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών διαθέτουν όλα τα παραπάνω και αποτελούν μακράν το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει ο γονέας στο παιδί του. 


   

Επικοινωνια

Κολοκοτρώνη 4 Λαμία 35 100
Τηλέφωνο:  22310-34278
Fax:  22310-34789
e-mai:  palsolam@otenet.gr