Παρασκευή, 02 Δεκ 2016 08:11

Απονομές επαίνων στους αριστούχους των εξετάσεων NOCN

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016, στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμίας, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Φθιώτιδας, πραγματοποίησε τις απονομές επαίνων στους αριστούχους των εξετάσεων nocn Μαΐου 2016 στη Φθιώτιδα. 

Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος του Συλλόγου κ.  Εύη Ζαφείρη, η οποία αφού καλωσόρισε μαθητές και  γονείς από όλα τα μέρη της Φθιώτιδας, τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη τους στα κέντρα ξένων γλωσσών PALSO και τους συνεχάρη για την επιτυχία. 

Στη συνέχεια η ψυχολόγος κ.  Ασπασία Σκούρα,  MSc στις Μαθησιακές Δυσκολίες ως Πρόβλημα Δημόσιας Υγείας,    μίλησε για τον «Εθισμό στο διαδίκτυο και τον διαδικτυακό εκφοβισμό».  Στην ομιλία της (η οποία συγκέντρωσε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον γονιών, μαθητών και καθηγητών),  η κ.  Σκούρα περιέγραψε σύντομα αλλά ουσιαστικά τα φαινόμενα και παρέθεσε έναν βασικό οδηγό διάγνωσης και αντιμετώπισης τους. 

Κατόπιν, ήρθε η ώρα των απονομών… Η Γραμματέας του Δ.Σ.  κ.  Αγάπη Αθανασιάδου αναφέρθηκε στην ιστορία και την αναγνώριση των εξετάσεων nocn και κάλεσε τους αριστούχους μαθητές να παραλάβουν τους επαίνους τους από την πρόεδρο κ.  Εύη Ζαφείρη, την αντιπρόεδρο κ.  Μαρία Τσακάλου, την ταμία κ.  Βίκη Ζάρα και το μέλος κ.  Δημήτρη Καπηρέλη. 

Τυχεροί  μαθητές της κλήρωσης των  tablet (δώρο από τον Σύλλογο) ήταν ο Αλέξανδρος Κάτσινος Β1 και η Μαρία Ουρανία Νικοπούλου C2.

Η πολύ όμορφη για όλους μέρα έκλεισε με συνάντηση – γεύμα των μελών σε παρακείμενο μεζεδοπωλείο όπου πολλοί συνάδελφοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν σκέψεις και απόψεις σε μια όμορφη ατμόσφαιρα με χαλαρούς ρυθμούς.   

Το  Δ.Σ   θα ήθελε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί, όλους όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση και να ευχηθεί  πάντα επιτυχίες! 

Image Gallery


   

Επικοινωνια

Κολοκοτρώνη 4 Λαμία 35 100
Τηλέφωνο:  22310-34278
Fax:  22310-34789
e-mai:  palsolam@otenet.gr