Τετάρτη, 31 Ιαν 2018 11:31

Απονομές Πιστοποιητικών και επαίνων PALSO στο Καρπενήσι

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, το Δ.Σ.  βρέθηκε στο ηλιόλουστο  Καρπενήσι για την ετήσια εκδήλωση πιστοποιητικών και επαίνων PALSO.  Στον φιλόξενο χώρο του Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Καρπενησίου που παραχωρήθηκε από το Δήμο και ευχαριστούμε θερμά τον  Δήμαρχο κ.  Νίκο Σουλιώτη, βραβεύτηκαν οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς, των μαθητών, των καθηγητών και των γονιών τους. 

 

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το συγκινητικό οπτικοακουστικό δρώμενο From Students To Teachers” στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι μαθητές που βραβεύονταν.  Στη συνέχεια οι επιτυχόντες παρέλαβαν τα πιστοποιητικά τους, οι αριστούχοι τους επαίνους τους και τα readers δωρεά των εκδοτικών οίκων Combo Books & Hamilton House.  Επίσης, ο μαθητής Γεώργιος Κλειδής που πέτυχε 100% στο επίπεδο Α1  της αγγλικής γλώσσας, παρέλαβε τον έπαινο αριστείας από την PALSO και την υποτροφία για δωρεάν συμμετοχή στο επόμενο επίπεδο των εξετάσεων

 

 

 Η φετινή όμως εκδήλωση ήταν αφιερωμένη και στους καθηγητές των κέντρων ξένων γλωσσών στους οποίους απονεμήθηκαν βεβαιώσεις από την Ομοσπονδία  για την αποτελεσματική προετοιμασία των μαθητών στις εξετάσεις PALSO και χειροκροτήθηκαν θερμά από μαθητές και γονείς. 

 

Η εκδήλωση έκλεισε με την κλήρωση των  tablet, προσφορά της Express Publishing και της Grivas Publications και του εκτυπωτή προσφορά της  Burlington Books με τυχερούς της κλήρωσης τους μικρούς  Θωμά Σταμούλη, Ντάλα Ιωάννη και Ελαζάι Αουρέλ. 

Η χαρούμενη για όλους μέρα ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο:  κόψαμε την πίτα μας και ανταλλάξαμε απόψεις και δημιουργικές ιδέες για τη νέα χρονιά.  Το φλουρί (δώρο της Burlington Books)  κέρδισε  η συνάδελφος κ.  Ελένη Μπακογιάννη από το Καρπενήσι. Να είναι πάντα τυχερή και γερή!

 

 

 


   

Επικοινωνια

Κολοκοτρώνη 4 Λαμία 35 100
Τηλέφωνο:  22310-34278
Fax:  22310-34789
e-mai:  palsolam@otenet.gr