Δευτέρα, 11 Φεβ 2019 14:56

Απονομές επαίνων PALSO στη Φθιώτιδα (First Step & Pre A1)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση απονομής των επαίνων PALSΟ που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Φθιώτιδας  την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας. Το παρών έδωσαν εκατοντάδες γονείς και καθηγητές, οι οποίοι χειροκρότησαν τους μικρούς μαθητές που αρίστευσαν στις εξετάσεις PALSO Ιουνίου 2018 στο Νομό Φθιώτιδας. 

Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος του Συλλόγου κ.  Εύη Ζαφείρη, η οποία στον σύντομο χαιρετισμό της συνεχάρη τους μικρούς μαθητές για τις άριστες επιδόσεις και τους καθηγητές για την άριστη προετοιμασία τους και ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη στα κέντρα ξένων γλωσσών PALSO. 

Την εκδήλωση παρουσίασε η γραμματέας του ΔΣ Αγάπη Αθανασιάδου, ενώ τους επαίνους παρέδωσαν στους αριστούχους τα μέλη του ΔΣ Βασιλική Ζάρα, Δημήτρης Καπηρέλης και Μαρία Τσακάλου  και ο πρώην δήμαρχος Λαμίας κ.  Κοτρωνιάς.     

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι αριστούχοι των επιπέδων First Step και Pre A1 της αγγλικής γλώσσας.  Όλοι τους έλαβαν δώρο readers από τους εκδοτικούς οίκους MM Publications και Hamilton House, ενώ 4 τυχερές μαθήτριες κέρδισαν 1 λεξικό  και 1 tablet από την Hillside Press και 2 tablet από τις εκδόσεις Grivas.

 Ακολουθούν φωτογραφίες των αριστούχων οι οποίες αναρτήθηκαν  με τη γραπτή συγκατάθεση γονέων/κηδεμόνων ή και των ίδιων των εικονιζόμενων σε περίπτωση ενήλικων (Κανονισμός EE 2016/679 –GDPR

Image Gallery


   

Επικοινωνια

Κολοκοτρώνη 4 Λαμία 35 100
Τηλέφωνο:  22310-34278
Fax:  22310-34789
e-mai:  palsolam@otenet.gr