Δευτέρα, 02 Μαρ 2015 08:52

Απονομές επαίνων στη Λαμία (15/2/2015)

Το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Φεβρουαρίου σε Καρπενήσι και Άμφισσα και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 στη Λαμία, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Φθιώτιδας, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία  τις ετήσιες εκδηλώσεις απονομής πιστοποιητικών και επαίνων στους αριστεύσαντες στις εξετάσεις PTE και PALSO Ιουνίου 2014.

Τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν και στις τρεις περιπτώσεις σε κατάμεστες αίθουσες, άνοιξε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ.  Δήμητρα Ρούτσια η οποία αφού συγχάρηκε τους μαθητές και τους ιδιοκτήτες κέντρων ξένων γλωσσών για την επιτυχία τους, ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών PALSO και τόνισε τη σπουδαιότητα της εκμάθησης ξένων γλωσσών σε σωστά επιλεγμένα Κέντρα. 

Οι τρεις εκδηλώσεις πλαισιώθηκαν από θεατρική παράσταση στα Αγγλικά, με τίτλο “To be or not to be” από το θίασο του English Theatre Club, η οποία έγινε αποδεκτή με ενθουσιασμό από τους παρευρισκόμενους.

Στη συνέχεια έγινε η καθιερωμένη κοπή της πίτας, όπου οι συνάδελφοι είχαν την ευκαιρία  σε χαλαρούς ρυθμούς να ανταλλάξουν απόψεις για εκπαιδευτικά, οικονομικά και όχι μόνο θέματα.

Το Δ.Σ.  θα ήθελε να ευχαριστήσει το Δήμο Λαμιέων για την ευγενική παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας όπως και τους εκδοτικούς οίκους Express Publishing και Burlington Books που ήταν χορηγοί τόσο της παράστασης στη Λαμία, όσο και των δώρων που αντιστοιχούσαν στα φλουριά και  αλλά και την Hillside Press για την προσφορά λεξικών. 

Κυρίως όμως θα ήθελε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί όλους όσους συμμετείχαν στις εκδηλώσεις και συνετέλεσαν στην επιτυχία τους, και να ευχηθεί σε συναδέλφους και μαθητές πάντα επιτυχίες. 

 

Image Gallery


   

Επικοινωνια

Κολοκοτρώνη 4 Λαμία 35 100
Τηλέφωνο:  22310-34278
Fax:  22310-34789
e-mai:  palsolam@otenet.gr