Τρίτη, 17 Ιαν 2012 13:46

Hard Times... σε Άμφισσα & Λαμία

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό οι μικροί μαθητές και οι ιδιοκτήτες κέντρων ξένων γλωσσών στην Άμφισσα και τη Λαμία, παρακολούθησαν την παράσταση”Hard Times” με τους David Gibson & Luke Prodromou.

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012, στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας πραγματοποιήθηκε η πρώτη από τις δύο παραστάσεις και ακολούθησαν οι απονομές των πιστοποιητικών LAAS της PALSO και οι έπαινοι στους αριστούχους της εξεταστικής περιόδου Μαίου 2011.  Στη συνέχεια, τα μέλη του Συλλόγου από την Άμφισσα, την Ιτέα και την υπόλοιπη Φωκίδα, σε συναδελφικό και ζεστό   κλίμα, έκοψαν την καθιερωμένη πίτα σε  εστιατόριο της Άμφισσας.

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, η παράσταση επαναλήφθηκε για τους μαθητές της Φθιώτιδας στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμίας. Μικροί και μεγάλοι μαθητές των κέντρων ξένων γλωσσών, βίωσαν τη μοναδική εμπειρία μιας διασκεδαστικής θεατρικής παράστασης στην αγγλική γλώσσα.  Οι Luke και David, σε μεγάλα κέφια, διαδραστικά  με το κοινό, σατίρισαν συνήθειες και καταστάσεις της καθημερινότητάς μας.  Στην παράσταση συμμετείχε ως αφηγήτρια στο μονόπρακτο “Him and Me” η ταμίας του Συλλόγου μας κ.  Βίκυ Ζάρα. 

Μετά την παράσταση, τα μέλη της Λαμίας έκοψαν τη Βασιλόπιτα σε γνωστό εστιατόριο.  Το φλουρί κέρδισε η κ.  Δώρα Κυρίτση. Πάντα τυχερή!


Image Gallery


   

Επικοινωνια

Κολοκοτρώνη 4 Λαμία 35 100
Τηλέφωνο:  22310-34278
Fax:  22310-34789
e-mai:  palsolam@otenet.gr